Easter bunny

Idag är det påsk. Eller ja, nu är det påsk kanske man snarare ska säga. När jag var liten brukade jag gilla påsk. Tillsammans med Hjalmar satt jag och gjorde kycking efter kyckling, alla med sina egna personligheter. Sedan dukade man upp alla kycklingarna på bordet när man skulle äta, och that's about it. Those were the days... Men det var ändå lite speciellt sådär. idag däremot har jag gjort absolut ingenting. Eller ja, ingentin påskigt iallafall. Gick och såg på "försoning" med mamsen och pappsen... Den var bra. Mycket bättre än "No country for old men" eller vad den nu hette. Den som fick Oscar för bästa film alltså. Men back to easter. Jag funderade på att klä ut Elvis till påskhare av ren uttråkning (?), men han skulle nog inte gilla det...  :(

Såg på Star Wars nyss också, men det är inte heller så påskigt. Hm... Ägg har jag ju ätit iallafall, yay me. Nu ska jag plugga körkortsteori.

Min blogg har blivit pånyttfödd. Halleluja!

Snö

Snö snö och åter snö. Imorse när jag vaknade så var alingsås helt vitt och fluffigt. Just the way I like it. Jag gick ut och skulle mata kaninerna, gick runt huset och mot ninisburen. Det var rätt svårt att hitta några kaniner i den måste jag säga, eftersom den såg ut såhär:

...och om jag inte hade varit efterbliven på teknik så hade det varit en bild här... öh...

Tänk

Nu har jag skrivit två inlägg nästan i rad. Är ni inte stolta? Whatever, jag är det iallafall. Idag har jag köpt nya fiskar. Min andramal dog igår, så jag fick köpa en ny, men den här är inte lika söt som den förra... Jag har bestämt att döpa den till Mal-in. Min nästa mal ska heta Nal-in. Jag hyllar Malin i denna bloggen. Malar är faktiskt min favoritfisk, så det är inte alls något elakt, snarare tvärtom! :) Iallafall så har jag köpt två andra fiskar också som ska äta upp mina sniglar som av någon anledning har bosatt sig i mitt akvarium. Har inte riktigt bestämt vad de ska heta än, och de ser likadana ut så man kan inte riktigt hålla skillnad på dem... Dumt. Så nu har jag alltså två Scalarer som heter Prazze och Mihawk och en mal som heter Mal-in. Dessutom har jag två platys som heter Hjallet och Sis. De är orange... hade tyvärr inga gröna fiskar Hjalle...

Nu ska jag gå och ta in ninisarna, för det har jag glömt. Men alltid kul med lite uppdatering om mitt akvarium, right? (A)

Over and out


Nypåbegäranblogg

Jahapp. På begäran (igen)...

Nu ska vi se. vad har hänt sen sist? Jag har inhandlat en ny mobil. En sån där rätt hightec med touchgrejs och sånt. Men trots alla funktioner så saknar jag min gamla. Jag vill kunna skriva sms utan att titta igen, behöva slåss lite med den för att knapparna ska funka, och kunna kasta in den i väggar utan att det gör nån (mer) skada. Men nänä... Inte denna lyxbiten inte.

Idag var jag i kyrkan och hade konfirmander och andakt. Var verkligen extremt nervös, för det var första gången, men det gick! Och till min stora lycka så var alla tysta dessutom, till och med den andra gruppen som verkligen pratar konstant. *glad*

Igår intresseanmälde jag mig till tre lägenheter i Göteborg. Två i lunden och en vid olskrokstorget. Alla var nog tvåor tror jag... It's gonna be awsome (eller hur det nu stavas)!

Jag har självinbjudit mig till Sigrid på lördag, så då blir det melodifestivalmys. Det var stor lycka när Carola åkte ut, och lyckan blev bara större när man kunde läsa i Aftonbladet (som jag naturligtvis inhandlade) att hon hade fått nåt nervsammanbrott eller så. Seriöst liksom, kan hon inte ge upp nån gång?

Jag har klippt mig också! Men det får ni se när vi ses....

Har insett att jag vill flytta ut jättejättemycket nu. Men inte för att jag inte trivs, det gör jag faktiskt. Det är mysigt att bo i en småstad där alla känner varann, alla hälsar på stan och i bussarna. Kul att åka tåg också. Det är till och med kul ibland att missa tåget av nån anledning... I'm so weird! Viljan att flytta ut kommer nog mer för att det känns rätt nu, som att jag är nog stor nu ungefär. Eller om man ska skriva på Jenny-vis "som när man bakar en kladdkaka. om man tar ut den för tidigt kommer den dega ihop sig, och om man tar ut den för sent så blir den torr och tråkig"!

Nu är jag sömnig... och klockan är bara kvart över elva. Fy på mig. Dessutom tänker jag vänta på att Hjallet ska komma tillbaka till msn... Such a nerd.

Tjingeling! :D