Påbegäranblogg

Japps, på begäran från folk så skriver jag väl ett inlägg nu då. Skumt att folk vill läsa min blogg egentligen eftersom jag bara skriver när jag är sur? :)

Jaja... Mitt internet halvstrejkar och min webcam helstrejkar, så min dator är iallafall sur. Som vanligt.

Snart ska jag kolla på film med mamma, hon har fått nått ryck om att hon måste hänga med i ungdomskulturen så hon har något att prata om med sina konfirmander. Både gulligt och lite creepy samtidigt...

Igår jobbade jag i köket i kyrkan. Gjorde paj och sånt och serverade. Det ska jag göra nästa vecka också. Fast då är det för 50 pers och inte för 10. Men det går nog bra, been there done that! Imorrn kunde jag åkt på läger om jag orkat, men det gör jag inte, så det blir hemmakväll här alternativt hemmakväll hos michael. Myys! sen kommer ola och familj på lördag. Wohooo! Det ska verkligen bli kul..! Känns som om det var jättelängesen jag träffade dem nu.

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum. Dessutom har jag städat hos ninisarna. Tur att jag gjorde det innan det började snöa. För nu ser man ingenting alls. Kan det ös-snöa? Isåfall gör det det nu... har iallafall köpt färg till mitt lilla rum idag. Så imorrn blir det måla av! Sounds like fun.

Julia kommer imorrn också! Wiiiiii! \o/

Nu är vita huset slut om fem minuter, så jag ska göra popcorn till filmen nu. so long looooooosers! :D

Keane we might as well be strangers

I don't know your thoughts these days
We're strangers in an empty space
I don't understand your heart
It's easier to be apart

We might as well be strangers in another town
We might as well be living in a another time
We might as well
We might as well
We might as well be strangers
Be strangers
For all I know of you now.


Idag läste jag en blogg. (Och köote ett par nya jeans)