Imorrn

fyller jag år! Det är faktiskt den 28:e nu! Är jättetrött och överflummig nu, så stackars de som pratar med mig på msn typ. Ska sova strax. bara liiiiite till.

Bowlade idag då. Jag kom tvåa, yay me! Men det var jätteroligt. Känns som om det var längesen jag träffade många kompisar samtidigt nu. Imorrn kommer jag ju göra det förstås, det ska bli helt underbart! Dessutom har jag verkligen skitit i att fråga dem jag inte tycker om, utan bara bjudit såna jag faktiskt vill ska komma. Det känns som om jag har kommit ifrån det där stadiet när man frågar folk för att man borde, vilket är helt jätteskönt verkligen.

Nåja, sovdags. Iiiiih!

Julen är här...

...eller snarare var kanske. Juldagen idag ju. Jag känner mig helt stor. Har inte ätit såhär mycket på minst ett år! Haha, jag skulle visserligen bara bli glad om jag skulle gå upp i vikt, men ändå.

Fick massa fina saker, men när man tänker efter lite så är det ju inte det som är det viktiga. Faktiskt. Det är jättejättejättemycket mys med familjen. Sammanhållning liksom. Just nu är jag rätt trött. Var uppe ett bra tag och läste (och väntade på ett telefonsamtal som inte kom), så vaknade jag ganska tidigt. Uuuh, vet inte vad jag ska göra idag riktigt... Segt. Men om man nu ska vara materiell så fick jag två halsband, en ring, en kamera, ett linne, en cd-skiva, böcker, en slips, två par sidenkalsonger (:S)...

Men nu ska jag nog äta frukost. Puss!

En

...fin dikt som jag just hittade. Den är bra... Och Hjalmar kommer älska den.

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.


Nu är jag verkligen helt otroligt trött. Min kropp bara säger nej när jag ska göra nånting. Skönt med lov, äntligen! Hela den här dagen har varit väldigt jobbig. Inte fysiskt sett egentligen, men emotionellt snarare. Har haft extremt många olika känslor idag, och alla har verkligen varit starka. Typ... intensiva. Imorse när jag vaknade kände jag mig helt trött. Inte trött som i sömnig då, utan trött på allt. Trött på världen och jättejättetrött på hela grejen med att leva sitt liv efter ett schema. Denna trötthet utbyttes mot tacksamhet mot min pappa som gick upp imorse för att köra mig till skolan, fast än jag var i tid. Jag fick verkligen en insikt i hur mycket små saker betyder för en. Att mamma har tänkt på att ställa fram tallrik och glas till mig till exempel. Efter det avlöste känslorna varandra, vissa stannade längre och andra kortare tid. Kärlek, hat, extrem lycka, trötthet, nervositet, mer lycka, mer kärlek. Over and over again. Men det är väl då man är lyckligast kanske, när man inte bara är glad konstant. Att lära sig uppskatta något måste nog ske genom att man upplever det i flera nivåer, och inte genom att ha det konstant. If you see my point?

Nu ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt. Sitta framför TV:n kanske, eller läsa någon riktigt bra bok. Ska bara njuta av att kunna ta det lugnt, att göra något som man inte har någon press på sig att göra egentligen utan som man gör för att man faktiskt vill. Kom på en jättebra julklappsidé till Linn nu. Yay! Imorrn ska jag köpa till Hjalmar också. Eller ja, andra delen av Hjalmars.

Nä, nu väntar TV:n. Enjoy!

Jullov...

...snart!!! Imorrn vid den här tiden är det verkligen verkligen verkligen lov på riktigt. GUD så skönt! Jag brukar inte känna att jag behöver lov, för jag har en tendens att inte bli utsliten över huvud taget, men nu är jag verkligen helt slutkörd. Har haft sjukt mycket att göra sista månaden, och det börjar kännas i kroppen att jag inte alls sover eller vilar så mycket som jag borde. Tiden har sprungit iväg, speciellt nu senaste veckan, och jag har inte hunnit göra hälften av allt jag borde gjort. Ändå känns hela alltet verkligen helt... BRA! Visst, jag kanske är helt stressad och trött, och min kropp mår inte alls som den borde, men jag är ändå helt konstant glad. Jag har insett hur underbara alla mina fina vänner är, och hur mycket det betyder för mig att höra att jag är omtyckt. Att det är fantastiskt att ha folk runt sig som ser när man mår dåligt, och vågar fråga hur det egentligen är, som tar sig tid att lyssna på en, som älskar en helt enkelt. Tänk att det kan påverka så mycket... Tre små ord som har kraften att nästla sig in i hela kroppen och få allting att se lite ljusare ut. Alla behöver höra det ibland.. Men det är många som inte säger sånt, som kanske inte vågar, eller helt enkelt tänker att det inte spelar någon roll, för att ens kompisar VET att man älskar dem.

Men se till att säga till dina kompisar hur det är... För det är värt att höra såhär i höstmörkret...

Nu ska jag avsluta detta fina inlägg med två citat av Linn...:

"Haha, jag slutar aldrig associera ordet coolt till min miniräknare"
"men... jag hittade värsta coola funktionen!"

Puss och god jul... Älskar dig Linn!


Gnyyy...

Min rubrik täcker verkligen hur jag känner mig just nu.. Sucksucksucksucksucksuck. Orka det jävla svaret.. :(

Yay!

Världens roligaste skolvecka nu då..! Historiaredovisning imorrn, biologiprov på tisdag och matteprov på onsdag. Matten känns ifs rätt så lugn. De andra ska vi inte prata om... -.-

Har kollat på Saw III nyss. Sååååå äcklig! SLEM! >:O Fast det var kul också.

Suck... Jag tåååål inte folk som inte kan läsa mellan raderna... -.-

Tack för en jättemysig julsångstimma söta söta Linn! :' )

Puss!

Skum

Skum skum skuuuuum.... Så känner jag mig idag. Vaknade och var helt yr och konstig imorse, men jag gick till skolan ändå, hade ju bara en lektion. Sen blev det lite bättre iallafall. Hade världens mysigaste dag med Linn också. Har konstaterat hur underbar hon är... igen. Tack tack tack sötnos.

Yay, söndag!


Senare:

Åååååååååååååååååååååååååååååh... Jag orkar inte... Tur att Hjalmaret finns. åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh... igen..

Träning = överskattat

Iallafall när man får ont i handlederna.. Annars är det kul. Dock kunde jag inte göra så mycket på boxningen. Men men.. Sen har jag ätit typ hur mycket som helst idag också, skumt.

Träffade iallafall Karin idag, hur söt tjej som helst. Fast lite olustig stämning när hon, Malin och Maria började sjunga körsång typ. Eh, jag är naturare... :P

Ääh, jag är för trött för att skrva blogg idag.

Känner för att tillägna min puss till Linn idag, bara för att hon är så söt och underbar. <3

Mmmm...

Mmm är nog en rätt bra beskrivning på min dag tror jag. Vaknade vid typ tio eller nått, lite tidigare, av att Elsa skrek "jag är vaken nu..!". Det måste ju seriöst vara världens sötaste unge. Var dock lite för trött för att riktigt uppskatta det, eftersom jag tydligen kom hem sent igår.. Trodde verkligen att jag var hemma vid typ... två eller nått. Men uppenbarligen inte. Var ju hemma hos Malin igår. Det var skoj, fast jag hade egentligen ingen lust att gå alls, men men. Sis övertalade mig som tur var.. Ägde Anton på flipper också ett par gånger..! Förresten så har jag glömt att ägna en mening i min blogg åt Antons födelsedag. GRATTIS ANTON! <3 (för att citera Elis: ett hjärta.)

Sen stack jag till Michael och hängde ett tag.. Eller ja, hela dagen blev det visst. Har verkligen inte gjort nånting vettigt idag alls. Det skumma är att det liksom inte gör någonting. Brukar alltid känna mig rätt rastlös när jag bara degar en hel dag, men det var så himla skönt idag bara.. Dock var det lite scary att träffa hans mamma, suger på att umgås med föräldrar typ. Börjar alltid snacka massa skit... Typiskt mig.

Yeye, ska sova nu. Puss mina små sötnosar!

Och btw Malin, det går med gymmet imorrn, så vi ses vid sju hemma hos mig, eller innan om du skulle med och fika?