Midsommar

Små grodorna.. Trala. Nej. Någon dans blev det inte, men en jävligt rolig och skön helg! För att göra det lite mer midsomrigt så hade vi en lite midsommarstång som jag gjorde. Kände mig pysslig. Det slutade med att det bara blev jag, Michael, Anton och Hjalle som åkte. Utrustade med nödvändigheter som öl, ouzo och jäger så är det lätt att glömma mjölk... Mycket spelande och ännu mer drickande blev det. Men kul och bra. Lyckat.

Äntligen

I fredags satte jag mig som vanligt vid TVn prick klockan åtta. Och som vanligt började det precis lika bra som det brukar. Missing alltså. Fast det är synd att Jess inte får lika mycket syner längre. Men det som gjorde mig upprörd var att Antonio typ dog på slutet!? VA!? Han får ju inte dö! Eller ja. Man vet ju aldrig, han blev ju sprängd i en bil, men allt kan ju hända på TV. Åh. Så var det precis efter att han hade bestämt en date med tjejen som han verkligen ska bli tillsammans med. Jag kommer gråta floder om han dör..!

Annars så är det rätt slappt. Michael är sjuk, så jag har legat och degat med honom i sängen i några dagar nu. Stackarn.

Snart midsommar! (Första gången jag använder ! och midsommar i samma mening tror jag..?) I år ska jag och Hjalle inte till Gullholmen, tro det eller ej, utan vi ska till mitt land med Michael, Sigrid och Anton. Det kommer bli jättekul verkligen.

Ska mata Michael med Alvedon nu. Pussiluss