Efterhögskoleprovetklagomål

Blä, dumma alla folk som har ett liv och inte är inne på msn! :O  Med alla folk menar jag främst Hjalle. Så lite personligt påhopp nu då: vi har faktiskt inte snackat på flera dagar! :@

Så, klart slut! :D

(Bara för att göra rubriken rätta: jobbiga högskoleprov!)

i want to fly

Men gud, kan du vara lite mer deprimerande?!

Anyways. Nu sitter jag och kollar på Ryanair om det finns några billiga flyg till Salzburg. :D

Och nej det gjorde det inte, men jag bokade med lufthansa. Intressant va? Men nu är det bestämt!!! :D:D:D

Har dessutom köpt biljett till stockholm också! :D:D:D Woooh!

Farnalegnsrgnrhjgk

Ungefär en sån dag idag. Jag blir så otroligt irriterad och ledsen och ARG när en kompis inte fattar att jag också har känslor, och uppträder själviskt. Ställer in något man bestämt, eller ändrar på det. Och när kompisen inte vill ställa en väckarklocka för att ses. När hon tror att det handlar om pengar när det handlar om känslor. När hon inte kan prioritera som en vän. DET gör mig så jävla arg. När hon inte vill komma hem till en för att hon är för lat för att fixa ett busskort och för snål för att köra bil eller betala resan, och vill att jag ska göra det istället. Igen.

Jag vet inte ens varför jag inte säger ifrån.

Suck.

On a day like today...

Är en låt som är mysig. Med Keane.

Idag har jag inte gjort så mycket. Som vanligt. Jag var i stan (Alingsås) nyss och köpte två nya fiskar samt lite kaninmat och en ny akvarieväxt, spännande som alltid i Alingsås.

Nu är det bestämt iallafall. Den 22 November ska jag hälsa på Hjalle. Lycka! Äntligen en vettig människa att snacka med, som man kan säga allt till. Klaga på relationer, kolla på dåliga filmer, gå ut med... I'm coming girlfriend!

Jag spelade in en film igår, lycka! Ikväll ska jag spela in en till. Sen ska jag låna ut dem till Hjalle, tror jag.

Snart kommer Michael hit. Och om ett par helger ska jag hälsa på Malin. Så kommer hon hem om två veckor också, så då blir det utgång. Efter högskoleprovet kommer några drinkar sitta bra. :D

Over and out?

...

Ja, jag älskar mina vänner, det gör jag verkligen. Men ni som prioriterar annat eller glömmer bort att höra av er, ni kan dra åt helvete för så gör inte vänner. Oj? Nu blev jag visst av med ungefär 90%. Gosh, vilken förlust.