Trött

Det var jävligt längesen jag var såhär trött som jag är nu faktiskt. Men jag får skylla mig själv, gick och la mig fyra och vaknade sex denna natten. Egentligen har jag ingen anledning att gå och lägga mig så sent, snackade i telefon ett bra tag först. Sedan (ve och fasa) så fastnade jag vid en extremt rolig engelsk bok, "The russian empire 1801-1917", yay! I'm such a nerd...

Anyways. I have to start writing in english, since my exam is in one week from now. Goooood, help me... I don't even know where I'm going to do it, or with who I'll speak. Shit...

Kisses and hugs sweeties (exept from Hjalmar!)

Bowling queen

Idag var jag helt jävla död när jag vaknade. Ändå hade jag sovit typ elva timmar. Vaknade vid ungefär 11, jättesent för att vara jag.. Malin hade då redan vaknat, stackarn, jag var as trött hela tiden typ. Förlåt snuttis, jag får sova mer innan nästa gång! Stack iallafall och fikade med Sis sen, jättemysigt verkligen, fast jag var rätt trött och typ.. osocial egentligen. Men vi får göra om det någon annan dag! <3

Sen ägde jag Michael på bowling, moahaha.. Fast jag hade rätt mycket tur också. :) Sen var det Liseberg, hälsade på älsklingen där (Linn). Jättesöt i värsta tomtedressen..! Men Liseberg är mysigt alltså... Dock lite för varmt för att man ska gå dit än egentligen.

Underbar dag iallafall. Tack.

Sovdags... Puss!

Myshelg

Har inte orkat skriva nu på ett par dagar (oh no), så jag får väl ta igen det nu eller nått. Äntligen helg kan jag ju börja med.. Är sjukt skoltrött nu, känns så himla jobbigt att gå upp på morgonenl, gå ut i regnet, till skolan... Sitta där i minst fyra timmar innan man ska sticka hem igen. Oftast är det mörkt både när man åker hemifrån och tillbaka, vilket gör alltihop ännu lite roligare... Har ju börjat träna lite mer nu då, känns jätteskönt faktiskt.. Kan ju tacka min söta lilla Malin också, skulle inte tränat igår om det inte vore för dig! <3

Nu sitter jag med just henne här hemma hos mig, hon har beslagtagit min skolkatalog... Spännande. Iallafall, vi kollade på "Bring it on" nyss och ät massa godis. Fast det känns jävligt överskattat just nu. Med godis alltså... Den filmen funkar ju alltid. Har ont i mina axlar dock, fattar inte riktigt varför, är typ konstant stel i dem nu, mindre bra.

Igår gick vi på ett Aerobics-pass på gymmet, fast det kändes inte som om det gav så mycket direkt, blev inte ens anfådd.. Skumt. Sen stack Malin hem, så var det mys hemma hos mig.. (snark) Dock sov jag bara typ fem timmar eftersom min inbyggda klocka väcker mig vid nio varje dag. Sen kollades det verkligen bara på TV hela dagen, fick ingenting vettigt gjort alls. Dock så var det bara skönt, behöver faktiskt börja ta det lugnt på min fritid. Imorrn ska jag äga på bowling, you ain't got a chance! ;)

Time to go through the SKOLKATALOG now!
Puss!


Busstanter

Jag älskar att sluta tidigt från skolan, eftersom det är så sjuk roligt att åka hem på bussen då. Sen när man väl kommer hem så är det inte så kul, för då har man ingenting att göra. Men bussen iallafall. Det är alltid nästan fullt på 17 vid ett ungefär. Alla säten är upptagna, och alla människor har samma stil, ullkappor utan passform och basker. Gärna ett par mjuka mocca-skor i gammalmodig stil. Busstanterna är i vilket fall alltid lika små och söta. Inte bittra kärringar, utan vithåriga små damer liksom som bara sitter där och ser snälla och gulliga ut. Som farmödrar ska se ut liksom. Så sitter de alltid och pratar om vädret eller liknande. Ibland klagar de lite om bussen stannar ryckligt, men inte så ofta.
Sån ska jag bli när jag blir gammal. My future = busstant! <3

ORKA folk som bara snackar med en när de vill ha reda på nått... -.-

Fuck

Var den klockrena benämningen av min känsla idag. Typ. Fuck skolan, fuck alla snusförnuftiga idioter, fuck alla jävlar som påstår vara ens kompisar, fuck folk som inte ser när man behöver dem, fuck dåligt samvete, fuck studenten, fuck alla jävla lektioner! Fy fan, jag HATAR alla jävla människor som bara bryr sig om sig själva! Varför i helvete ska jag bry mig om jag inte får nått i utbyte?! Orka folk som inte visar nått, och FUCK mig som inte säger ifrån!! Varför, varför, VARFÖR gör jag inte det!? VARFÖR inser jag inte bara att de inte bryr sig? Varför bryr JAG mig, det är ju fan DE som förlorar på det..! Och framförallt, hur har de ens mage att kalla sig själva vänner? Hur fan tycker de at en vän ska vara då!? De ser ju inte ens att man mår dåligt, som om man måste må så jävla bra bara för att man inte sitter hemma och skär sig i armarna. Jag blir så besviken på att jag alltid ska finnas där, folk RÄKNAR med att kunna snacka med mig om jobbiga grejer. KUL att de någonsin frågar hur JAG mår då...
 
Och fuck idag ungefär, för att sammanfatta skiten. That about sounds it up.


Intetsägande dag.

Ideed, mycket intetsägande. Först stack jag faktiskt till engelskan imorse, trots att jag hade håltimma efter. Orka vara borta sista lektionen liksom. Men jag hatar att vara den enda som är oseriös och inte har gjort läxan. "Let's get started with our oral book presentations." "Öööh... Just det, den ja."
Hade inte ens läst boken ju. Damn. Självklart var jag tvungen att brja också, typiskt. Men det kändes rätt okej ändå, och hon verkade inte SÅ sur på mig efter (har fått en känsla av att hon inte gillar mig). Kul att jag ska ha henne i retorik också... Suck.

Sen hade jag min frivilliga svensklektion. Hela den fick gå ut på att jag snackade engelska med Michiel. Ah. Underbar svenska där ja.. Tror jag, det lät jävligt fel, men jaja... Efter det hade jag historia. Waste of time, indeed. Fast vi delade upp oss i grupper och sånt kul, min grupp ska arbeta med hur Rysslands eventuella industrialisering såg ut på 1800-talet. Paaaaaaarty party! (Right Hjalmis?)

Nu sitter jag här då.. Det låter nog rätt skumt, men det var jävligt tråkigt attsluta så tidigt faktiskt. Har absolut ingenting alls att göra idag, och ingenting att plugga. Helt dött!

Nä.. Nu ska jag ringa Malin/Nalin. ;) Fan va gay min blogg ser ut nu. :P

Pusss!

Lite oklart...

Det är lite oklart om jag är nöjd med dagen eller inte. Jag borde nog vara det med tanke på att jag faktiskt har klarat av allt skolarbete idag galant. Lyckades faktiskt på engelskan imorse, dvs. det muntliga provet. Sen tror jag att det gick ganska bra på religionen också.. Eller ja, okej iallafall. På engelska C-lektionen så hade ingen fattat riktigt att vi skulle ha prov, det var spännande alltså. Sen åts det middag på stan ett tag. Fast jag fick vänta hundra år på engelskan först... Haha.

Ont i huvudet.. :(

Puss!

Pluggapluggaplugga.

  Som sagt... Det var det som var meningen med den här helgen (lördag och söndag). Lördag, pluggade jag? Nej? Jag var helt bitter igår alltså. Fattar inte varför riktigt, men så var det iallafall. Tyvärr hade jag tvingat Hjalmar att se på en film med mig, så hon fick gå ner till munkebäck och hyra. Synd för henne att jag var helt jävla tråkig och sur... Och arg. Jag var som en gammal kärring typ. Shit. Hyrde iallafall Rent (ja Malin... :P) och Titanic. Hjalmar stack när vi hade sett Rent, vilket inte var så konstigt kanske, eftersom klockan var typ ett på natten. Så satte jag mig ensam i den stora soffan där nere och glodde på den andra filmen. Kul att man gråter varenda jävla gång även om man vet att han ska dö alltså? Men det är ju så soooorgligt! Annars var jag allmänt jättetjejig hela lördagen. Älskar att vara tjej, man kan älta allt om och om och om igen. (<3 Hjalmar)
  Idag har jag faktiskt bara pluggat hela dagen... Partyhelg! Men det behövdes, så...

Jaja. Tycker att skolan får bli lite bättre på att planera alltså. Palla fem prov i veckan?

Puss sötnosar.


Grym dag faktiskt.

Japp, underbart. Började dagen med att panika iförsig; vaknade och såg att klockan var tio och kastade mig ur sängen. Sen kom jag på att jag faktiskt SKULLE gå upp då. Sen stack jag till Jenny och fick skjuts till skolan... Gympa alltså. Läraren hade typ inte planerat nånting, så vi bara lekte lekar, yey! Men orka armhävningar på slutet.. Efter det så hade jag håltimma och stack och fikade med Hjalmar. Ältade, vi är ju inte mer är tjejer trots allt. Hehe. Samtidigt passade jag på att skriva min inlämningsuppgift till engelskan, ett flygblad där jag skulle göra reklam för ett gym, Polly's gym eller vad jag nu kallade det. Var faktiskt ganska roligt. Sen hade jag engelska, fick tillbaka ett prov som jag fick 33/35 på. Jag som trodde det hade gått dåligt på det ju... ^_^
  När jag hade slutat (efter hundra år typ) så gick jag ner till Garbo och tog en fika, jättejättemysigt verkligen. Efteråt blev det en promenad, sen var jag (dålig kondition?) trött i benen. Bra Jenny... Nått mer i helgen förhoppningsvis.
  Sen stack jag till Jenny och hämtade min cykel. Och tja. Nu sitter jag väl här då, no life, no life! Nej, men jag ska tillbaka till Jenny strax, ska bara äta först.

Wooh! Puss

Segt.

Japp, det är det bästa ordet att beskriva dagen. Helt meningslös typ. Inget roligt har hänt alls, förutom att det finns massa underbara människor såklart. <3
Började dagen med matte, vilket i för sig var ganska trevligt, eftersom vi bara var typ 9 pers. Älskar att 20 av 27 personer i vår klass alltid skolkar innan prov. Prov ja, sen hade vi fysikprov. Jag tyckte ändå att jag kunde en hel del, men det gjorde jag tydligen inte alls. Fan, jag hade nästan förträngt detta, dumt av mig att ta upp det... Gissade på en hel del typ. Hatar att ha prov just för Lasse också, han tror typ att jag ska göra bra ifrån mig varje gång... Suck, så ser han jättebesviken ut efteråt.

Efter det slutade jag iallafall, och då stack jag med Tim hem till honom och hängde ett tag. Kände mig riktigt snäll, vi hjälpte hans syster med hennes läxa, så fick hon kamma mitt hår. Åh, Tim är ju så söt mot henne! Naw, de satt verkligen och kramades, syskonkärlek! :D Sen såg vi på typ halva "V for Vendetta". Den är ju riktigt bra alltså. Annars är jag bara allmänt död idag, sov bara två timmar i natt. Tur att jag har sovmorgon imorrn iallafall. Jag ska då ha gympa imorrn, sen håltimma, och till sist engelska. Linn kom hem idag, så imorrn får vi se henne i skolan, wie!

Puss på alla sötnosar (känn dig träffad!)

Fysik suger!

Onekligen. Det är ungefär vad min dag har gått ut på. Plugga fysik, eftersom dumma Lasse har bestämt att vi ska ha prov imorrn. Kapitel 6 är jävligt svårt, men 7 och 8 går rätt bra nu. Alltid nånting iallafall... Dagen har annars varit jävligt händelselös. Hade svenskaprov ifs, och det kändes jättebra verkligen, som om jag fick med allt jag ville skriva fast på lite plats. Synd att det alltid brukar ha gått dåligt när man tror att det har gått bra... :P Fick tillbaka ett annat engelskaprov, och det ska vi inte ens prata om. Sen såg vi på nån film som hette typ "Office space", den var rätt störd, men helt okej tidsfördriv. Dessutom fick vi sluta tidigare.

Iiiih... Imorse alltså! <3


Första skoldagen.

Yes, så är det. Började åtta och slutade halv fem, älskar verkligen måndagar. Igår kom Julia hem, det var skoj... Ska snart kolla på TV med henne, fast jag egentligen är för trött. Sov bara fyra timmar inatt. Jag som är van vid att sova minst åtta, är helt borta idag ju! Ååh... Ångest inför att träffa Christina imorrn, projektarbeteshandledaren alltså. Suck. Men men.

Idag har annars varit en bra dag. Fick tillbaka mitt engelskaprov, där jag fick 57 av 61, det vill säga ett A. Yey!

Sen kan jag inte rekomendera att:

1. sno en kniv från bamba
2. hålla ketchup över sig
3. doppa håret i senap.

Visomen är slående. Puss

Yes! Plugg -> annat

Yes, igår beökte jag min broder och hans barn. Såååå söta! Fast jag blev ägd av Elsa, snart fyra år gammal. Kändes lite hårt. Hon är lite läskig med alla sina fiskar... Och så såg jag nått skumt (jag kunde inte se vad det var iallafall), så jag frågade vad det var. "Det där är ju en aubergine, den kan du äta om du vill", "Tack... ... ...". Och Walter har ju blivit jättestor (och jättetung!)... Och jättesöt, han har just börjat krypa nu.
Igår kväll skulle jag då plugga alltså. Det kan jag ju säga gick mindre bra. Först stack jag och hämtade Sigrid och Anton på Östra sjukhuset ("okej då, ni behöver väl inte knacka dörr"), det var runt åtta ungefär. Sen gick vi världens omväg hem till mig, eftersom jag var vänlig nog att låta sötnosarna bestämma vägen. (Damn!) Vi började typ gå kolonilotterna, men sen ville inte Sigrid smutsa ner sina skor, så då fick vi gå upp till vägen igen... (Du vet Hjalmar; vi gick inte in i skogen när man ska, utan till vänster upp till den vanliga bilvägen igen, man kommer typ ut vid dagiset.) När vi kom hem tvingade jag dem att se på när jag lagade mat. Yey! Men Sigrid smet ut till pianot istället, så Anton fick dras med mig alldeles ensam. Stackare. Sedan ringde Simon, och var jätteseg, så i väntan på honom (Pictionary = 4 spelare) bestämde Sigrid att vi skulle spela "Faster Agatas testamente". Rätt överskattat spel faktiskt. Dessutom tar det ett bra tag att bygga upp. Simon kom i sista minuten, precis lagom till att se när Anton insåg att alla hans gubbar var döda (och att han förmodligen hade dödat en del själv), Sigrid vinna, och jag sura lite över att jag inte vann. Efter detta rafflande spel var det då dags för Pictionary. Jag paxade Anton eftersom han är bra på att rita. Dock kom det snart fram att det nog var lite under vår nivå att rita så simpla bilder. Vi LÄT Sigrid och Simon vinna. :P Själv diggade jag min "Smekmånad", men man måste ju beundra Antons "hund" i "skydda".

Jaja, tack för en jättetrevlig kväll iallafall!
Puss!

Middag

Japp, idag ska vi tydligen bjuda Hjalmars familj på middag. Jag står (som vanligt) för efterrätten. Men det är jag ju bäst på också, att skapa extremt goda kreationer. (Okej, lite stolt är jag, men låt mig!) Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls, helt bortkastad lovdag. Egentligen skulle jag träffa Hjalmar, men hon dissade mig för att kolla på lägenhet med Daniel. Och nu lät det verkligen som om de skulle flytta ihop, vilket de INTE ska... Iallafall, så då fick jag sitta helt ensam och mobbad hemma, för det var ingen som ville träffa mig. Jag är bara lite bitter. Nästan.

Sen måste jag upplysa folket om hur extremt mycket vuxenpoäng jag fick igår. Jag tog med en tidning från tåget för att jag ville ha ett recept som fanns i den. Ah, lite läskigt nästan..? Jag måste skriva det igen; ...tog med en tidning för att spara ett RECEPT som finns i den! Herre gud, jag kommer bli megavuxen snart. Imorrn ska jag iallafall träffa söta Sigrid och Anton, då kommer jag inte vara mobbad iallafall. Så länge de inte dissar mig då. Jaja. Innan dess ska jag åka och hälsa på min kära broder. Pratade med honom nyss, tydligen har Walter börjat krypa nu, naw... Man måste ju bara älska den ungen alltså. Tänk att jag som hatar barn har blivit helt stört charmad av mina extremt söta syskonbarn, hjälp, tur att Hjalmar kommer hit snart och tar ner mig på jorden!

Om du inte har lyssnat på Ed Harcourt så är det dags att du börjar nu. Så länge du inte heter Sigrid då, för då kommer jag tvinga dig att lyssna på det imorrn i vilket fall. Moahahaa...

Okej, nu ska jag låtsas att jag har ett liv och inte sitta här längre. Pusshej!