Storm

Nu blåser det visserligen inte längre, men det känns ändå när man går ut att det inte riktigt har varit helt normal väder ute senare delen av dygnet. Det är verkligen "lugnet efter stormen".

Åh, söndag. Imorrn är det alltså måndag. Igen. Men jag har friskvård, så det känns inte alltför jobbigt faktiskt. Har till och med pluggat lite idag. Biologi, vilket behövs extremt mycket efter att vi fått typ tusen ord vi ska kunna till provet. Jag har också hunnit med lite historia, som jag faktiskt tycker är rätt så intressant. En del PA på det nu så blir det en helt underbar dag... Inte.

Har typ haft tråkigt hela kvällen också. Usch, jag är så oföretagsam ibland... Men snart börjar "vad kvinnor vill ha" på TV. Yay eller nått.. Uuuuh, jag vill ju ha sällskap, stackars mig...

Gnyyy... Jag är kärlekskrank nu. :(

Helg

Vad har jag gjort än så länge då? INGENTING! Jag har blivit helt konstig, vill bara vara med en och samma person hela tiden, och det är för mina kära vänner inte så svårt att räkna ut vem. Iiih!

Sov över hos Michael idag, mys. Vi vaknade rätt så sent också, så låg vi verkligen bort hela dagen sen, så himla skönt! Efter en heldag med "Hell's kitchen" så var det dags att träffa Sis-sötnosen. Det blev några fler också, så tillslut var vi sex stycken. Jag, Sis, Anton, Micke, Nina (Mickes flickvän) och Annika. Vi sjöng Singstar lite, så spelade vi TP sen, uppdelade i tre lag. Tyvärr försvann min lagkamrat efter ett tag, så jag fick hanka mig fram själv.

Den som viker tusen papperssvalor,
blir av med sina strålningsskador.

Enligt ett japanskt uttryck tydligen. Spännande.


Och alla som vill ha en väldigt fysikalisk låttext kan kontakta mig eller Micke. =)

Puss älskade


Jobbigt

Åååh, nu har jag inte skrivit på evigheter. Har hänt massor av roliga saker, eller iallafall LITE roliga.

Vi kan ju börja med min födelsedag. Jag fick massa fina saker av söta underbara människor. Allt var väldigt uppskattat. Eftersom jag skulle ha min lilla middag så hade jag en hel del att göra på dagen, städa till exempel (extremt spännande att läsa om, jag vet). Hjalmar kom hem till mig efter ett tag också, och hjälpte till med att fixa stolar och laga mat. Hon var min undersåte, och jag var Julias lilla slav. Julia och Hjalmaret gjorde maten, som tur var, hade aldrig hunnit! Sen började folk komma vid sju. Förutom Thomas som skulle komma lite senare, vars tomma stol blev prydd med lill-Thomas tighta ass sålänge. Blev verkligen helt jättenöjd med bordsplaceringen, eller ja, alla verkade hyfsat nöjda iallafall (om inte så dolde ni det väl). Såhär såg det ut: Jag på kanten, till höger om mig satt Anton, Linn, (lill-)Thomas, Julia, Fredrik, Cissi, Solle... Åh, mitt minne finns ju inte, kommer inte riktigt ihåg vilken ordning det var sen. Men alla lyckades hålla sams iallafall, och vissa verkade ju få lite extra kul där på slutet (hrm Hjalmar)... Vi kan konstatera att det inte blir någon mer sprit nu på ett tag för Hjalmaret iallafall. Eller? Du kanske gillade att däcka i min soffa, äta upp hälften av all tsatsiki som var kvar (och det var mycket kan jag lova) och försöka blåsa ut ljusslingan på bordet? ;) Jag blev verkligen jätteglad för att vissa höll tal, älskar er så mycket! Jag kan slutligen säga att det hela var lyckat. Hade inte kunnat bli bättre för min del iallafall. Bara folk jag tyckte om, som visade att de uppskattade mig också, helt underbar känsla.

Sen var det plötsligt nyårsafton. Låg bort hela dagen hemma hos Michael, jättemysigt verkligen. Sen blev det lite smått hysteriskt sms:ande från min sida till folk som eventuellt hade något jättespännande för sig. Emil erbjöd oss att hänga med honom till en kompis, men det blev typ jättesent på ingen tid alls, och vi orkade inte stressa. Det hela slutade med att jag och Michael åt en jättefin middag tillsammans, drack champagne och satt och snackade. Can't get any better, right? Dock så tyckte vi synd om tragiska Hjalmaret som var ännu mer mobbad än vad vi var, och inte hade nånting alls att göra eller någon över huvud taget att vara med, så Michael och jag stack hem till mig och delade min fina lilla champagneflaska jag hade fått av Thomas på födelsedagen med Hjalmaret. Sen började det regna, och vi var skadeglada över de konstiga människorna som sprang omkring med facklor utanför (suckers!). För min del så var jag väldigt nöjd med kvällen faktiskt, blev precis lagom onykter av champagnen också. Efter skålande, kyssande och mjukporr med lill-Thomas och Hjalmaret så var det dags för en erotisk film på tv4-film. Det komiska var att jag redan hade sett den en gång. Hihi...

Så igår då. Var ju ute första gången, tillsammans med Johan, Tim och några av Tims kompisar. De var verkligen hur roliga som helst. Tack för en jättelyckad kväll sötnosar! Den började iallafall på nått ställe på järntorget, där vi tog ett par öl. Smakade också tequilla första gången. Det ska nog göras om kan jag lova. Efter ett tag drog vi vidare till Sticky, där jag lyckades att inte få någon garderobslapp, betala 50 kronor extra för det, hänga in jackan igen, och få tillbaka mina pengar. Don't ask... Iallafall var det superroligt! Träffade också massa av mina små älsklingar där. Emil, Solle, Sis, Fredrik till exempel. Dessutom var Johanna och Melissa i min klass där också, vilket var kul. Sen kom Michael dit efter jättelång tid.. Fick tjata en del först, men visst var det värt? Sen åkte vi taxi hem när det stängde. Skönt.

Så, sista längre stycket i min lilla catch up-blogg ska handla om ikväll. Tanken var att jag skulle träffa Hjalmaret bara, men Timelitim (a.k.a lille Tim, storebror Tim och toffel-Tim) hade inget att göra, så han fick hänga på. Johan och Joel var också med sen.. Vi hyrde film och spelade Pictionary. Jag och Hjalmaret ägde det andra laget (där för övrigt lill-Thomas dominerade spelet). Det bästa var när jag fick ordet "enkelriktat", och hann rita två streck och en fyrkant ( |¤| ), innan Hjalmar skrek "ENKELRIKTAT"! Annars är jag rätt nöjd med att jag lyckades komma fram till "späck" genom att tolka Hjalmarets boll med kryll på sidorna. Don't ask me how... Tihi, vi ägde dem!

Nåja, jag vet inte riktigt hur många som orkar läsa hela, men jag måste få poängtera hur otroligt lycklig jag är över allt just nu (utom att skolan börjar på måndag). Har helt otroliga oslagbara vänner, schysst (dock lite knasig) familj, och underbar pojkvän. Kan det bli bättre än såhär? Jag tror verkligen inte att det finns någon finare känsla än att känna sig omtyckt. Att människor som jag tycker jättemycket om visar hur mycket jag betyder för dem ger mig en helt ny nivå av lycka. Att höra någon säga "jag älskar dig" är så sjukt fint att höra från en annan person. Ååh. Nu ska jag nog sova tror jag. Tack alla mina älskade!

<3 Jenny