Sportlov

Lovlovlovlovlovlovlovlov...Slutslutslutslutslutslut!! Damn. Jag måste börja ta vara mer på mina lediga dagar. Hade ifs inte så mycket att göra alls. var i Edsåsdalen med familjen och en kompis med familj. Ylvis. Trevligt... Och alla som känner mig vet vad jag menar när jag säger trevligt. Det var jättehurtigt. Eller nej. Pappa slog upp ordet hurtigt, och vi kom fram till att de snarare var "hurt-bullar". Eller eventuellt "wannabe-hurtiga". Pappa är så skum ibland.

Micke är gullig, så jag måste citera honom nu. "Kan du tänka dig något så fasansfullt.. en säng som står mitt i ett rum som i övrigt är helt kalt.. med spackelgrå väggar.. och så sitter den rosa, förbannade, besatta nallen mitt på sängen och stirrar med sina korpsvarta ögon på mig!"
Haha, bäst att göra exorcismen snarast med andra ord!

Bästa helgen på väldigt länge, iiiiih! <3

Guess what

Jag har kommit fram till att jag måste vara en av de klantigaste människorna på jorden. Inte nog med att jag har lyckats glömma mina nycklar hemma två dagar i rad nu, utan jag har också glömt min mobil i fickan på mina ridbyxor, som ligger hemma hos Hjalle, som är i Österrike och kommer hem om en vecka. Så himla typiskt mig, suck.

Tänk vad mycket bättre vissa saker blir än man har tänkt sig dem.

Såg en jättefin klänning i en affär idag när jag skulle fika med Julia. Som en eventuell balklänning liksom. Imorrn ska jag kolla på den närmare, och prova också. Yay!

Tihi

Får väl uppdatera lite då, på allmän begäran liksom. Har väl kanske inte hänt sådär jättemycket, men för er som väldigt gärna vill höra om min fight på bussen idag så är det bara att fråga. Det var rätt spännande faktiskt. Dessutom är jag Hjalles idol nu. Hihi.
(Åh, Belle & Sebastians nya skiva är så bra! Iiiih!)

Var ute i torsdags. Jättejättekul!! :D

Usch, jag har biologiprov snart. På torsdag närmare bestämt. Det är egentligen inte så jättejobbigt, om det inte skulle vara så att jag inte är stressad. Om jag är stressad så pluggar jag, inte annars. Isch..

Yeye. Nu ska jag gå och möta Michael på Östra. Puss alla sötnosar!